Forbrukslån
Forbrukslån

En av de mange fordelene med et forbrukslån er at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Med andre ord behøver verken banken eller noen andre å blande seg inn i hva du skal med pengene, og følgelig er det bare din egen fantasi som setter grensene. Men hva bruker nordmenn flest et slikt lån til?

Reise og oppussing

Oppussing er den desidert mest populære tingen å bruke pengene fra et forbrukslån på, og det er for øvrig forståelig. Mange ønsker å gi boligen en overhaling, men kan ikke vente de mange årene det tar å spare for å få råd til et slikt prosjekt.

Reise eller tilbehør til reise (f.eks. solbriller fra Brillz.no) er også et populært finansieringsobjekt for et forbrukslån, selv om vi og andre eksperter anbefaler at man heller bruker et kredittkort til dette formålet. I tillegg er det også mange nordmenn som bruker et slikt lån til innkjøp av møbler og annet interiør til hjemmet.

Bil, båt og hytte

Mange velger også å kjøpe store gjenstander som bil eller båt med forbrukslån. Det er absolutt mulig, ettersom man i dag kan søke om et lån på inntil hele kr 500 000, og man får ganske mye for disse pengene.

Andre ting som kanskje er litt mer nyttige å bruke pengene på, er alt fra depositum til leie av bolig eller forbrukslån som egenkapital ved boligkjøp. Alt er mulig!