Forbrukslån
Forbrukslån

Finansagenter videresender din søknad til de bankene hver enkelt samarbeider med. Denne tjenesten er gratis, da finansagenten ikke har lov å kreve betalt for formidlingen (i henhold til Finansavtaleloven). En søknad gjennom en dyktig agent, kan resultere i over ti forskjellige tilbud, fra bankene agenten samarbeider med. På dette viset gjøres arbeidet med å finne det rimeligste forbrukslånet, lettere for den som søker.

Tre populære finansagenter for forbrukslån

Lendo er kanskje den mest kjente finansagenten for forbrukslån i Norge. Selskapet er blant de eldste, og eies av Schibsted-gruppen, som også eier Finn.no, Aftenposten, VG og mange andre foretak. Lendo har god service, gir rask saksbehandling og samarbeider med mange av de beste bankene. Lånegrensene og rentebetingelsene man finner gjennom Lendo, dekker de fleste behov og er konkurransedyktige. To andre gode alternativer er Centum Finans og Zmarta. Disse er ganske like Lendo i det at de samarbeider med mange banker, og er ellers kjente for god service. Uansett, ingen av finansagentene blander seg opp i hva du bruker pengene på, enten det er kondomer på nett (sjekk kondombutikken) eller møbler!

Forbrukslån for de med betalingsanmerkning

Vanligvis får man avslag på søknader om kreditter eller lån, så lenge man er registrert med en eller flere betalingsanmerkninger. Det finnes et fåtall banker som aksepterer at kundene har slike anmerkninger, men da må søkeren stille med sikkerhet i form av eiendom (egen bolig). Lånene kommer fra banker som BlueStep og Bank2, og kan søkes om hos finansagenter som Zen Banking og MyCredit. Disse operere på samme vi som agentene nevnt ovenfor, med gratis og uforpliktende formidling av lån. De innhenter også tilbud på lån til refinansiering og vanlige forbrukslån uten sikkerhet, for søkere som ikke har betalingsanmerkninger.