Forbrukslån
Forbrukslån

Når du skal søke om et forbrukslån er det et par ting en bør tenke på. Utover å gjøre seg opp noen tanker om hva lånet skal brukes til, bør du også tenke på å finne det lånet som passer best for deg. Det er mye du kan bruke et forbrukslån til. Alt fra oppussing av boligen til nye møbler eller kanskje en lang ferie. Hva du skal bruke pengene til er din sak og ikke noe banken blander seg opp i.

Pengene skal betales tilbake

Du må selvsagt tenke over hvor du skal låne og være sikker på at du kan betale lånet tilbake. Og så bør du se på de ulike lånene som finnes. Trenger du et lån hvor du kan låne større beløp eller et lån hvor du kan betale ned over mange år? Ønsker du et lån som er så billig som mulig, eller et lån med mulighet for å velge avdragsfrihet noen måneder? Mulighetene er mange og det er derfor viktig å finne det riktige lånet før du sender søknaden av gårde.

Selve prosessen

Når du har funnet det lånet du vil søke på kan du gå inn på nettsiden til långiveren og fylle ut søknadsskjemaet. Et godt råd er at skal du låne litt større beløp eller ikke har så stor inntekt, så få deg en medsøker. Dette gir deg mye større sjanse for å få søknaden godkjent. Send inn skjemaet elektronisk og du vil motta svar innen kort tid. Blir søknaden din godkjent, vil du få tilsendt et tilbud med lånebeløp og betingelser. Kan du godkjenne disse, signerer du får lånet med BankID og kan få pengene utbetalt allerede dagen etter.