Annonse

Pengi

Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Pengi er en finansagent som pleier forbindelser til hele 12 banker som tilbyr forbrukslån. Hovedfordelen med å bruke Pengi som en rådgiver når man er på jakt etter det beste forbrukslånet, er at man kun må fylle ut en søknad, som selskapet så videreformidler til alle tolv av bankene/finansselskapene, eller de bankene som har tilbud som tilsvarer det beløpet som det søkes etter. Samtidig hjelper Pengi med å gi råd eller med å forklare begreper eller betingelser, hvis det skulle være rom for tvil rundt de tilbudene som søkeren får etter at søknadene er behandlet. En stor fordel som kommer opp, ved siden av det at man sparer tid på å søke, er at banken vet at du har søkt hos flere aktører. Det kan derfor godt hende at de gir ett bedre tilbud enn når de tror at du kun kommer til dem. Samtidig gir mange svar på søknader søkeren en oversikt over markedet, og gjør det enklere å finne det beste tilbudet.

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Finansa er en spennende låneagent som samarbeider med alle de ”rette” bankene. Antallet er i skrivende stund hele 13 kredittinstitusjoner, inklusive DNB, Bank Norwegian og Komplett Bank. Finansa formidler forbrukslån uten sikkerhet på vegne av disse, samt andre låneprodukter. Du kan søke om billån, MC-lån, båtlån og caravan-lån via Finansa, i tillegg til en rekke forskjellige kredittkort.

Forbrukslån formidlet gjennom Finansa er på inntil kr 500 000, mens den lengste nedbetalingstiden du kan velge er femten år. Det stilles ingen krav om hva pengene kan brukes til. Finansa gir deg også hjelp dersom du trenger å refinansiere annen gjeld. Mange kvitter seg med dyr kredittgjeld på denne måten, og får som regel langt lavere månedlige kostnader. Se også spesialister på refinansiering.

Vi har sett på to låneagenter som hjelper deg med forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange tilbud om forbrukslån og det er ikke like enkelt å holde oversikten om en leter etter et godt lån. Ønsker du å gjøre jobben enklere for deg selv kan du låne via en låneagent. Da fyller du ut en lånesøknad på agentens hjemmeside, og agenten sender den videre til sine samarbeidende banker. Finansiering24 Dette er en låneagent som organiserer tjenesten sin litt annerledes enn enkelte andre låneagenter. Finansiering24 samarbeider med andre låneagenter. Det vil si at søknaden … Les mer

CompareKing

CompareKing forbrukslån
CompareKing forbrukslån

CompareKing er en relativt ny finansagent i Norge, men selskapet har holdt på i andre land i lengre tid. Selv om antallet banker denne agenten samarbeider med ikke er så høyt, kan det fortsatt godt hende at tilbud fra CompareKing blir det beste. Man vet aldri før man har tilbudene i handa. Finansagenter gjør denne jobben enklere ved at den ene søknaden sendes på dine vegne til en rekke banker. Tjenesten koster ingenting for kunden, mens bankene betaler provisjon til agenten, dersom du velger den spesifikke bankens tilbud. Gjennom CompareKing kan du låne inntil kr 500 000 uten sikkerhet, og kan bruke pengene til hva du vil. Forbrukslån av denne typen kan godt brukes til refinansiering av dyr kredittgjeld og smålån. Søknaden er uforpliktende og du får ofte bedre tilbud gjennom finansagenter enn det du fremskaffer selv.

Roe Finans

Roe Finans
Roe Finans

Det er ikke mange finansagenter som har like lang erfaring som Roe Finans. Dette selskapet innhenter gode tilbud på forbrukslån fra seks forskjellige banker og utlånere, inklusive Komplett Bank, yA Bank og Collector. Minstelånet du kan søke om er på kr 5 000, mens du maksimalt får låne kr 400 000 om du skulle trenge såpass mye. Den lengste tiden du kan bruke på å tilbakebetale lånet er 15 år. Ingen av bankene som samarbeider med Roe Finans krever noen som helst form for sikkerhet for lånet. Unntaket her er om du har betalingsanmerkninger. I så tilfelle er det ikke mange banker som er villige til å låne deg penger, men det finnes visse unntak. Hva du bruker pengene til er helt opp til deg selv. Ønsker du å refinansiere annen gjeld, kan du gjerne bruke en finansagent som denne. I henhold til Finansavtaleloven er tjenestene fra agenten gratis for lånekunden, og ofte klarer disse agentene å fremskaffe bedre betingelser enn det man klarer på egenhånd.

Centum Finans

Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Centum Finans er en låneagent som samarbeider med hele 9 forskjellige banker. Din ene søknad om forbrukslån til denne agenten, kan gi deg tilbud fra alle disse bankene. Dette inkluderer kjente utlånere som yA Bank, Komplett Bank og svenske Collector. Tjenesten fra Centum Finans er selvsagt gratis for deg, mens for bankene er det slik at de betaler agenten provisjon dersom du låner via agenten. Dette gjør det enklere for kundene å finne de beste tilbudene. Centum Finans er en av de mest drevne innen denne formen for formidling av lån. Det gir deg en trygghet i det at du vil få gode råd på veien, samt kan være sikker på at tilbudene du mottar er konkurransedyktige. Lånegrensa er begrenset oppad til kr 500 000, og du kan velge inntil 15 år på nedbetalingen. Mange bruker Centum Finans når de skal refinansiere dyre lån eller gjeld fra kredittkort. Til det vil du få de samme betingelsene som du får på forbrukslån.

Lendo

Lendo forbrukslån
Lendo forbrukslån

Finansagenten Lendo er kanskje det selskapet vi anbefaler oftest her på disse sidene. Lendo er eid av Schibsted (som også eier blant andre Finn.no, VG og Aftenposten) og har drevet med formidling av forbrukslån uten sikkerhet i lang tid. Som andre finansagenter, samarbeider Lendo med flere banker. Din ene søknad til Lendo, vil kunne gi deg 12 forskjellige tilbud på lån. Dette er fra banker som du helt sikkert kjenner til fra før, og inkluderer Ikano Bank, Santander Consumer Bank og yA Bank. Samtlige banker Lendo samarbeider med, er blant de som oftest tilbyr de beste betingelsene på lån. Den jobben finansagenten gjør for deg er også gratis. Bankene betaler provisjon til agenten, dersom du aksepterer deres lånetilbud. Lånegrensa hos Lendo er for tiden på maksimalt kr 500 000, der du får 15 år på deg til nedbetaling.