Annonse

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

L’EASY er en solid aktør og står bak Nordiclån. L’EASY har hjulpet mange nordmenn opp gjennom tiden med finansiering av primært hvitevarer og andre elektroniske varer. Det er Thorn konsernet som eier L’EASY og de har holdt på med låneprodukter og finansiering i mer enn 40 år. Nordiclån tilbyr mindre forbrukslån, noe som betyr at du kan søke om lån fra kr 5 000 til 50 000. Hva du skal bruke lånebeløpet til er din sak, det eneste som er av interesse for Nordiclån er at lånet blir betalt tilbake etter avtalen. Derfor er det også viktig at du har gjort deg noen tanker på forhånd om hva lånet skal brukes til og ikke minst sørget for at du har økonomi til å betale det tilbake.

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Finanshjelpen er en låneformidler innen forbrukslån og lån til refinansiering. Alle kan komme i en situasjon der de har behov for penger. Det kan være til oppussing av kjøkkenet eller badet hjemme, kanskje møblene trenger å bli byttet ut eller hytten må ha nytt tak. Men, det kan jo også hende at kredittkortene har vært brukt flittig og du har fått opparbeidet gjeld til kredittkortselskapene. Renter på kredittkort-gjeld er dyre og da er det fort gjort at det blir en … Les mer

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Instabank er en ny digital bank som er enkel å forholde seg til for deg som kunde. Banken tilbyr sparing, lån til refinansiering og ett av markedets mest fleksible forbrukslån. Hele søknadsprosessen hos Instabank er nettbasert. Forbrukslån har blitt populært, men det er viktig at du har kontroll på økonomien din og vet at du klarer å betale lånet tilbake med renter. Rentene er den dyreste delen av et lån, men fordelen hos Instabank er at de kan tilby en lav rente på forbrukslån når du sammenligner med andre banker. Da trenger ikke det å bli så fryktelig dyrt å få oppfylt drømmen om nytt kjøkken eller en annen forbedring hjemme. Med muligheten for å søke om lån på helt opp til kr 500 000 så bør det være mer enn nok til selv de mest krevende prosjekter.

Bank2

Bank2 refinansiering
Bank2 refinansiering

Når gjelden blir for stor kan det fort skje at en ikke får betalt alle regninger til tiden. Går det for langt, blir det inkassosak og i verste fall en eller flere betalingsanmerkninger. Det kan dessverre skje for alle, enten at inntektene svikter en periode eller at du bruker for mye penger. Ønsker en da å få tilbake oversikten over økonomien, kan det bli nesten umulig med et nytt lån. De fleste bankene sier nei til lån, dersom du har fått registrert en betalingsanmerkning.

Bank2 er en av få som har spesialisert seg i lån til refinansiering av gjeld, uansett om du har inkassosaker eller betalingsanmerkninger. Det eneste kravet utover at du kan betjene lånet, er at du kan stille sikkerhet i form av fast eiendom. Er dette mulig kan du søke om et større lån, slik at dyre kredittkort og forbrukslån kan bli innfridd. Du kan låne fra kr 100 000 og lånet kan nedbetales over 25 år. Renten er en del lavere enn på et kredittkort eller forbrukslån og du kan derfor nøyes med å betale lave månedlige ytelser.

Derfor får naboen bedre rente på forbrukslånet

Forbrukslån
Forbrukslån

Hvis du og naboen søkte på ett og samme forbrukslån, og han fikk en rente på 14% mens din rente ble 17%, så skjønner vi godt at du er irritert. Men det er verken naboen eller banken sin skyld at du ender opp med å betale mer for lånet, men det er rett og slett din egen økonomiske situasjon som sørget for det. Slik fastsettes renten på et forbrukslån Når du søker om et forbrukslån i en norsk bank, så … Les mer

OPP Finans

OPP Finans
OPP Finans

Er du på jakt etter et stort forbrukslån, er OPP Finans banken du må henvende deg til. Sammen med Bank Norwegian, er OPP Finans de eneste som i dag tilbyr inntil kr 500 000 i lån uten sikkerhet. Du velger selv hvor lang nedbetalingstid du ønsker, begrenset til inntil 15 år. Banken eies av forsikringsgiganten Gjensidige Forsikring, og er kjent for god rådgivning og høyt servicenivå. Du kan bruke pengene slik du selv vil, også til å refinansiere annen gjeld du måtte ha. Mange gjør dette med gjeld fra kredittkort og smålån, der det nye lånet brukes til å innfri den dyreste gjelda. Betingelsene fra OPP Finans er de samme ved refinansiering som for vanlige lån til forbruk. Har du dårlig råd i perioder, vil OPP Finans kunne tilby betalingsutsettelse eller avdragsfrihet i en viss tid.