Annonse

Finn beste forbrukslån med my credit

my credit Forbrukslån
my credit Forbrukslån

Selskapet my credit er en finansagent som gjerne er behjelpelig med å navigere markedet for forbrukslån. Fordelene ved å benytte seg av en finansagent er mange, og den som er ute etter å finne det beste forbrukslån for 2016, gjør lurt i å ta imot hjelp fra my credit, eller liknende selskaper. For det første fyller man kun ut en søknad. For det andre får man 12 svar i løpet av kort tid, og med det, markedsoversikt. For det tredje … Les mer

Tjenestetorget

Tjenestetorget forbrukslån
Tjenestetorget forbrukslån

I tillegg til en rekke nyttige tjenester rettet mot boligeiere og boligkjøpere, driver Tjenestetorget med formidling av finanstjenester som blant annet usikrede forbrukslån og boliglån. Selskapet er også gode rådgivere når det gjelder refinansiering, noe som er spesielt aktuelt for folk med høy kredittgjeld. Dette kan gjøres på flere måter, og er mest gunstig dersom du eier egen bolig og kan utvide boliglånet. Et annet alternativ er å bruke et nytt forbrukslån, da disse lånene som regel har langt lavere renter enn kredittkort. Forbrukslånene som formidles av Tjenestetorget kommer fra flere av de største sparebankene. Lånerammen for denne typen usikrede lån er kr 500 000, med maksimal nedbetalingstid på 15 år. Tjenestetorget hjelper også med lån til de som har betalingsanmerkninger (les dette om betalingsanmerkninger), men da krever bankene som regel kausjonist eller sikkerhet i form av pant i egen bolig.

Slik forsvinner betalingsanmerkningene

Forbrukslån
Forbrukslån

De aller fleste av oss vil på et eller annet punkt måtte låne penger fra banken, enten som forbrukslån eller kassakreditt. I Norge har rentene vært svært lave den siste tiden, og blandet med økte lønninger har det blitt mye lettere å få tilgang til penger. Samtidig som mengden lån har økt, er det også flere som får betalingsanmerkninger. Om man ikke betaler regningene i tide vil man bli satt i et register for dårlig betalere. Dette kan ha store … Les mer

CompareKing

CompareKing forbrukslån
CompareKing forbrukslån

CompareKing er en relativt ny finansagent i Norge, men selskapet har holdt på i andre land i lengre tid. Selv om antallet banker denne agenten samarbeider med ikke er så høyt, kan det fortsatt godt hende at tilbud fra CompareKing blir det beste. Man vet aldri før man har tilbudene i handa. Finansagenter gjør denne jobben enklere ved at den ene søknaden sendes på dine vegne til en rekke banker. Tjenesten koster ingenting for kunden, mens bankene betaler provisjon til agenten, dersom du velger den spesifikke bankens tilbud. Gjennom CompareKing kan du låne inntil kr 500 000 uten sikkerhet, og kan bruke pengene til hva du vil. Forbrukslån av denne typen kan godt brukes til refinansiering av dyr kredittgjeld og smålån. Søknaden er uforpliktende og du får ofte bedre tilbud gjennom finansagenter enn det du fremskaffer selv.

Zen Banking

Zen Banking
Zen Banking

Zen Banking er en av de få stedene man kan henvende seg for lån, selv om man har betalingsanmerkninger. Normalt er alle banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, helt avvisende til slike kunder. Grunnen er det at disse typene lån er uten sikkerhet, det vil si banken tar ikke pant i eiendomsgjenstander. Gjennom Zen Banking kan dette ordnes, selv med betalingsanmerkninger. Men, da må man stille med sikkerhet! Kan du ikke det, er det nok det hele bare å glemme. Zen Banking kan selvsagt også brukes som finansagent av de som ikke har slike anmerkninger hengende over seg. Utvalget banker de samarbeider med er ikke like bredt som enkelte andre agenter, men likevel verdt å få med seg. Enten det er til refinansiering eller til forbruk, lånestørrelsene du kan søke om via Zen Banking er fra kr 10 000 og opp til kr 500 000, mens lengste tilbakebetalingstid er 15 år.

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no
Lånemegleren.no

Lånemegleren.no er en finansagent som samarbeider med mange av de viktigste bankene for forbrukslån. Din ene søknad til denne agenten, gir deg inntil seks forskjellige lånetilbud. Bankene Lånemegleren.no samarbeider med inkluderer yA Bank, Ikano Bank og Thorn, i tillegg til storbanken DNB og et par andre mindre utlånere. Dersom du bruker en finansagent, er det ikke slik at søknaden koster deg noe. Finansagenten har ingen anledning til å kreve lånekunden noe som helst for tjenesten, i tillegg til at alle søknader er helt uforpliktende. Det mange ikke er klar over, er at finansagenter ofte fremskaffer bedre tilbud enn det man klarer på egen hånd. Man kan også refinansiere dyr gjeld via finansagenter, på samme vis som om man søker direkte til hver bank. Betingelsene blir da de samme. Lånerammen for lån formidlet av Lånemegleren.no er for tiden mellom kr 5 000 og kr 400 000. Nedbetalingstiden velger du selv, men inntil maksimalt 15 år for de høyeste lånesummene.

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 er en av de bedre finansagentene for forbrukslån uten sikkerhet. Finansiering24 samarbeider med andre agenter, slik at din ene søknad går til ganske mange banker. Partnerne inkluderer Centum Finans og Axo Finans, agenter vi har omtalt her på disse sidene. Den som søker trenger ikke tenke på betaling for tjenestene fra finansagenten. I henhold til Finansavtaleloven har agenten ikke anledning til å ta seg betalt fra deg. De får derimot provisjon fra bankene, dersom du velger å akseptere et av de mange lånetilbudene du vil motta. Ofte får man faktisk bedre tilbud via agenter, enn det man klarer å skaffe selv ved å søke direkte til bankene. Gjennom Finansiering24 kan du få lån fra kr 5 000 og helt opp til kr 500 000, med nedbetalingstid inntil 15 år. Ønsker du å refinansiere annen gjeld, kan dette gjøres gjennom denne finansagenten. Betingelsene blir da de samme som for vanlig forbrukslån.