my credit Forbrukslån
my credit Forbrukslån

Selskapet my credit er en finansagent som gjerne er behjelpelig med å navigere markedet for forbrukslån. Fordelene ved å benytte seg av en finansagent er mange, og den som er ute etter å finne det beste forbrukslån for 2016, gjør lurt i å ta imot hjelp fra my credit, eller liknende selskaper. For det første fyller man kun ut en søknad. For det andre får man 12 svar i løpet av kort tid, og med det, markedsoversikt. For det tredje gir bankene gjerne bedre tilbud fordi bruken av selskaper som my credit, gjør det tydelig at de konkurrerer om deg.

Slik velger du best forbrukslån.

Tilbud om forbrukslån fra 12 forskjellige banker

Den største fordelen ved å bruke my credit er at de har et ekstra stort utvalg av banker som de pleier kontakten med. Omfanget og rekkevidden av tilbudene er også store. Her kan man låne alt fra små beløp til forbrukslån som strekker seg over lengre tid. Man kan velge mellom lån på kr 5 000, opptil lån på kr 500 000. Sikkert er i alle fall at du finner det du trenger.

Det er enkelt å søke på my credit sin hjemmeside

Søknadsprosessen er enkel. Man fyller ut en elektronisk søknad, som man sender inne over my credit sin hjemmeside. Eventuelt må man også ettersende dokumentasjon digitalt. Søkeren må være over 21 år gammel. Du må ha gyldig BankID, fordi du trenger dette for å signere avtalen. Du må ha en gyldig e-postadresse, slik at du kan ta imot tilbudene. Du må ha norsk mobiltelefonnummer, og det er viktig at du har en bankkonto i Norge, for utbetalingen. Husk likevel at det er uforpliktende å søke. Liker du ikke tilbudet er det helt i orden å si nei, uten dårlig samvittighet.