Annonse

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Finansa er en spennende låneagent som samarbeider med alle de ”rette” bankene. Antallet er i skrivende stund hele 13 kredittinstitusjoner, inklusive DNB, Bank Norwegian og Komplett Bank. Finansa formidler forbrukslån uten sikkerhet på vegne av disse, samt andre låneprodukter. Du kan søke om billån, MC-lån, båtlån og caravan-lån via Finansa, i tillegg til en rekke forskjellige kredittkort.

Forbrukslån formidlet gjennom Finansa er på inntil kr 500 000, mens den lengste nedbetalingstiden du kan velge er femten år. Det stilles ingen krav om hva pengene kan brukes til. Finansa gir deg også hjelp dersom du trenger å refinansiere annen gjeld. Mange kvitter seg med dyr kredittgjeld på denne måten, og får som regel langt lavere månedlige kostnader. Se også spesialister på refinansiering.

Kredittlån Komplett Bank

Komplett Bank
Komplett Bank

Å til enhver tid ha penger på konto kan høres ut som kun en drøm. Vel – Nå er det faktisk ikke det, og har du fra tidligere et kredittkort kjenner du til hvordan dette lånet fungerer. Kredittlån (fleksibelt lån) fra Komplett gir deg muligheten til å ha penger til enhver tid. Fleksibelt forbrukslån Denne låneformen er det til nå enkelte banker som kan tilby, og en av dem er Komplett Bank. Lånet fungerer omtrent på samme måte som et … Les mer

Refinansier – og kvitt deg med utgifter på forbrukslån og annen kreditt.

Forbrukslån
Forbrukslån

Flere banker tilbyr nå kunder å refinansiere dyre små forbrukslån og annen kreditt. Dette da flere og flere nordmenn har endt i en situasjon hvor de har både lån og annen gjeld, som totalt koster dem mye. Selvfølgelig er ikke refinansiering gratis, men å samle gjeld fra flere kreditorer i et lån lønner seg. Å refinansiere Mange nordmenn har usikrede lån i form av forbrukslån, og de månedlige kostnadene er overkommelige for de fleste. Det er når det kommer annen … Les mer

Santander

Santander forbrukslån
Santander forbrukslån

Santander Consumer Bank er den norske avdelingen i et av verdens største finanskonsern. Herfra får du mange gode låne- og kredittprodukter, blant annet forbrukslån. Banken har flere typer forbrukslån, der dette utmerker seg med ingen etableringsgebyr for de laveste lånesummene. Du kan også søke om gode kredittkort fra samme bank, samt opprette sparekonto med gunstige innskuddsrenter. Som kunde har du tilgang til din egen nettside der du har full oversikt over alle forhold knyttet til lånet. Santander holder et gjennomgående høyt nivå på service og profesjonalitet. Nylig kjøpte banken opp kjente GE Money Bank i Norge, og forbrukslånene er en videreføring av et av GEs produkter. Du kan bruke lånet til hva du måtte ønske, også til å refinansiere eventuell gammel gjeld som har dårligere betingelser. Lånet er begrenset oppad til kr 350 000 med maksimal tilbakebetalingstid på 5 år.

Folkia

Folkia
Folkia

På papiret har nok Folkia de dyreste forbrukslån på markedet. Dette er et litt spesielt lån, med høye renter og meget kort frist til å betale tilbake. Summene du kan søke om å låne er fra kr 1 000 og opp til kr 20 000. Låner du de laveste summene må du gjøre opp innen tre måneder, mens for de høyeste får du inntil 12 måneder på deg. Som for andre forbrukslån er det ingen krav til sikkerhet hos Folkia, og pengene kan brukes som du vil. Rentebetingelsene er utvilsomt de høyeste vi har sett. Dersom et lån herfra varer og rekker i lange drag, blir sluttsummen veldig høy. Men, betaler man tilbake i tide og slik avtalt, er ikke summene de helt store, til tross for rentenivået.

yA Bank

yA Bank forbrukslån
yA Bank forbrukslån

yA Bank er en av Askeladdene i det norske bankmarkedet. Finansselskapet har blitt en relativt stor aktør på kort tid, og vinner årlig priser under BankNM for sine produkter. I tillegg til flere gode kredittkort, har yA Bank forbrukslån på mellom kr 25 000 og kr 500 000. Denne type lån kan du bruke til hva du vil, uten at banken legger føringer. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke til å betale tilbake lånet, men begrenset oppad til 15 år. Dersom du underveis skulle trenge betalingsutsettelse eller avdragsfrihet, har yA Bank fleksible løsninger for dette. Merk deg at dette totalt sett gjør lånet dyrere, og du bør alltid betale tilbake lån og kreditt så raskt du kan. Har du annen gjeld som er dyrere enn lånetilbudet du får fra yA Bank, kan du bruke det nye lånet til å refinansiere gjelda med. Betingelsene er de samme for lån til forbruk og lån til refinansiering.