Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange tilbud om forbrukslån og det er ikke like enkelt å holde oversikten om en leter etter et godt lån. Ønsker du å gjøre jobben enklere for deg selv kan du låne via en låneagent. Da fyller du ut en lånesøknad på agentens hjemmeside, og agenten sender den videre til sine samarbeidende banker.

Finansiering24

Dette er en låneagent som organiserer tjenesten sin litt annerledes enn enkelte andre låneagenter. Finansiering24 samarbeider med andre låneagenter. Det vil si at søknaden din fylles ut på Finansiering24s hjemmeside, derfra sendes den til andre låneagenter, f.eks online24 og Axo Finans. Disse låneagentene sender så søknaden ut til sine respektive samarbeidende banker. Her kan du få lån mellom kr 5 000 og kr 360 000, med en maksimal tilbakebetalingstid på 12 år. Rentene vil variere på grunn av kredittsjekk og din privatøkonomi ellers, som årsinntekten din. Terminbeløpet er på kr 45 og du må ut med kr 1 225 i etableringsgebyr.

CompareKing

Denne låneagenten samarbeider blant annet med BB Finans og Svea Finans. Når du har sendt lånesøknaden fra CompareKings hjemmeside går søknaden ut til disse bankene, som kan tilby forbrukslån opp til kr 400 000 og en nedbetalingstid opp til 15 år. En gjennomsnittlig rente vil ligge på 17% om du låner kr 65 000 over 5 år. Lån via CompareKing har også gebyrer i tillegg. Etableringsgebyret er på kr 900 og termingebyr på kr 45. Vær oppmerksom på at renten i eksemplet vil variere utfra kredittvurderingen fra bankenes side. Renten kan bli både en god del lavere eller høyere.