Forbrukslån
Forbrukslån

Til tross for at en har en sunn privatøkonomi hender det at pengene ikke strekker til. Det kan være ting i huset som trenger kjøpes nytt, en TV som fargerørene gikk eller en komfyr som ikke virker lengre. Da er forbrukslån en løsning for mange. Vær nøye med å ikke ta opp stort lån om det er et lite lån du faktisk har behov for.

Sammenlign forbrukslån

Leter du etter et lite lån som passer til deg bør du sjekke flere banker. Betingelsene variere og det riktige lånet sparer deg for penger. Du kan finne små forbrukslån helt fra kr 1 000, som hos Folkia, eller rundt kr 10 000 som hos OPP Finans. Ser du på disse to bankene her hos oss vil du se at rentene varierer veldig. Det vil det også gjøre om du sjekker andre banker. Ta derfor jobben med å sjekke før du bestemmer deg. Det kan være mer enn bare rentene som er ulike hos de forskjellige bankene. Ha i bakhodet at uansett vil det være hva du betaler tilbake totalt som er viktig.

Små forbrukslån hos de fleste banker.

Du finner lett banker som tilbyr lån ned til kr 5 000 og kr 10 000. Tilbudene er mange. En av de store bankene som kan tilby deg lån ned til disse summene er Santander Consumer Bank. Her kan du låne ned til kr 10 000. Banker, som låner ned til kr 5 000, er bland annet Bank Norwegian og L’EASY. Det er lett å søke lån hos alle disse på hjemmesidene deres. Den eksakte renten for ditt lån vil du få oppgitt fra banken. Dette da banken tar en kredittsjekk på deg, og renten settes utfra denne. Du kan ende opp med både lavere og høyere rente enn det bankene benytter i regneeksemplene sine.