Forbrukslån
Forbrukslån

Å ha lån er en betydelig ekstrautgift for de fleste. Derfor skal man anstrenge seg for å finne gode forbrukslån. Dette vil over tid bli viktig, for man vil helst ikke havne i et økonomisk uføre på grunn av lån. Renter varierer nesten like mye som det finnes banker. De gode lånene finnes, og mange av de finner du faktisk her hos oss.

Gode forbrukslån fra yA Bank

Gode forbrukslån finner du blant annet fra yA Bank. Banken har sakte men sikkert fått en økende kundekrets. Dette skyldes blant annet den enkle gode tilbud. Banken er en internettbank, og er ikke av de eldste. Den ble startet i 2006, men det er ingen hindring for gode forbrukslån. Betingelsene er gode og bankens effektive rente vil i snitt ligge på 17,68% (lån kr 65 000 over 5 år). Dette er en eksempelrente, og kommer du godt ut på kredittsjekken kan renten bli lavere enn dette. Lån kan søkes helt opptil kr 500 000, og ned til kr 25 000. yA Bank kan tilby betalingsutsettelse i 3 år, men vær klar over at dette koster.

Collectorlånet, også gode forbrukslån

Collectorlånet tilbys norske lånekunder av svenske Collector. Her kan man låne gode forbrukslån opptil kr 100 000, med en nedbetalingstid mellom 2 og 10 år (avhengig av lånebeløp). Svenskene kan tilby en nominell rente mellom 14,50% og 19,50%. Hvilken rente du vil få (den effektive renten) settes når du har søkt. Dette da renten beregnes utfra hvordan du scorer på bankens kredittsjekk. I tillegg til selve forbrukslånet har du mulighet til å knytte en forsikring opptil lånet. Denne sikrer deg om noe uforutsett skulle skje.