Forbrukslån
Forbrukslån

Hvorfor søke om lån hos en og en bank? Risikere å få avslag på lånesøknaden, og man må søke på ny. Dette kan være fortvilende og frustrerende. Lar du finansagenten Zmarta gjøre jobben for deg, slipper du å sløse tid og krefter på å selv sjekke opp i hva som er et godt forbrukslån for deg. Da er det bare å lene seg tilbake, å la de gjøre jobben for deg.

Fordeler med å bruke Zmarta

Zmarta er en finansagent, som samarbeider med et stort antall lånegivere og banker. Hele 11 aktører samarbeider de med. Altså får du som bruker Zmarta, 11 ulike vurderinger av din søknad. Har du god økonomi og lite lån, kan du være heldig å få tilbud på din søknad om forbrukslån av alle sammen. En annen fordel med å benytte seg av Zmarta, er at den effektive renten du får oppgitt, er satt spesielt for deg. Du trenger altså ikke å spekulere i «eksempel renten», men får vite nøyaktig hvilken sum ditt forbrukslån vil koste deg.

Når søknaden din er ferdigbehandlet

Når Zmarta har videresendt din søknad om forbrukslån, vil du få svar av de bankene og låneutgiverne, som kan gi deg lån. Du vil kanskje få tilbud fra flere enn en bank, det er da viktig, å se på totalsummen, forbrukslånet ditt vil koste deg. Totalbeløpet er regnet på den effektive renten, og eventuelle etableringsgebyr bankene tar for å innvilge lånet ditt. Zmarta gjør det enkelt for deg å sammenlikne de ulike tilbudene. Bankene og låneutgiverne vet at de har konkurranse, så de vil gi deg svar på din søknad så raskt som mulig, og med en rente de kan konkurrere med.