Forbrukslån
Forbrukslån

Hos oss finner du den beste oversikten over de beste forbrukslån 2016. Sidene våre presenterer de beste bankene, og finansagentene for de behovene du måtte ha. Hvis du skulle trenge store lån så kan du ta en titt på dem som spesialiserer seg på dette. Bank Norwegian og OPP Finans kan gi deg lån på inntil kr 500 000 uten noe spørsmål om sikkerhet.

Store og små forbrukslån

På den andre siden av spektret finner vi Thorn og L’EASY, samt mange andre. Her kan du søke om små forbrukslån hvis du trenger noe raske penger. Samtidig presenterer vi løsninger for brukskreditt, samt en rekke finansagenter, som hjelper deg med å søke på mange forskjellige tilbud samtidig. Våre presentasjoner dekker alle de viktigste finansieringsselskapene som man finner på det norske markedet i 2016. Alle er omtalt hver for seg. Her får du innblikk i hvilke krav bankene stiller, og hvordan tilbudene kan sammenliknes.

Tips om de beste betingelser

En viktig del av det å søke om forbrukslån er at banken gjør en kredittsjekk på den som søker. Hver enkelt søker får nemlig tilbud om avtaler som baserer seg på bankens vurdering av søkeren. Hver bank har forskjellige kriterier, og vektlegger forskjellige faktorer forskjellig. Her på sidene finner du mange råd om hvordan man kan få en kredittvurdering som er så god som mulig. Det andre gode rådet er å sende ut så mange søknader som mulig, slik at du kan sammenlikne de forskjellige bankenes tilbud. Hos oss får du råd hos hvem du bør søke hos, og om hvordan du søker på mest effektivt vis.