Forbrukslån
Forbrukslån

I dag har mange ulike typer lån i ulike banker. For mange blir denne løsningen uoversiktlig og kan koste deg mer i renter, en om du samler gjelden din i et lån. Opp Finans kan hjelpe deg med å samle gjelden din ved refinansiering, slik at du får et lån og forholde deg til. Du kan spare en del penger på dette, få bedre oversikt og gjenvinne kontrollen over din økonomi.

Hvorfor velge OPP Finans?

Banken OPP Finans er en del av Gjensidige Bank, som er en velkjent norsk bank. På kort tid har OPP Finans rukket å bli en kjent bank for folk, du har helt sikkert sett reklame fra banken både på tv og på nett. Banken ønsker at du som kunde skal ha lån du kan leve med. Videre vil OPP Finans at det skal være raskt enkelt og trygt å ta opp forbrukslån hos dem.

Fordeler med refinansiering hos OPP Finans

Når du ønsker å refinansiere gjelden din til et forbrukslån er det ofte fordi man har mistet oversikten og finner det slitsomt å måtte forholde seg til flere ulike lånegivere. Refinansiering av gjeld hos OPP Finans fører til bedre oversikt og du gjenvinner kontrollen på din økonomi. Du får en fast utgift å forholde deg til og slipper at regningene hoper seg opp. Økonomien blir mer forutsigbar når du bare forholder deg til en lånegiver. En annen fordel som for mange også er veldig viktig er at renten på et lån ofte er bedre, en når du forholder deg til flere ulike banker. Ofte klarer man å betale ned lånet sitt raskere en avtalt når man får bedre oversikt.