Nordax Bank forbrukslån
Nordax Bank forbrukslån

I jakten på et forbrukslån har du kanskje kommet over banken Nordax? Hvis ikke kan vi nesten garantere at med tiden vil du det. Her finner man nemlig like gode tilbud på lån, som hos mange andre banker, og med de samme garantier.

Nordax

Nordax er det man kaller en nordisk nisjebank. De opererer i Sverige, Norge, Finland og Danmark, samt Tyskland (til tross for at det ikke er i Norden). Banken har spesialisert seg på lån og innskudd, og kan i disse tider feire 10 år på markedet. Banken hovedkontor ligger i Stockholm og er underlagt svensk finanslovgivning. I og med at de opererer i Norge vil de også være pålagt det samme lovverk for utlån, som norske banker. Vilkårene for lån er tilsvarende mange andre banker, og omhandler alt fra aldersgrense til økonomiske opplysninger om deg. Forbrukslån fra Nordax kan benyttes til hva du ønsker, også refinansiering av smålån og kreditter.

Forbrukslån fra Nordax

Nordax tilbyr forbrukslån fra kr 10 000 og opptil kr 400 000. Låner du et større beløp kan du få maksimalt opptil 15 års nedbetalingstid. Den nominelle renten ligger i dag mellom 7,90% og 18,90%. I tillegg kommer det et etableringsgebyr på kr 1 475, og termingebyrer på kr 65 pr mnd. Dette vil si at en gjennomsnittlig effektiv rente vil ligge på 18,09 for et lån på kr 65 000 (nedbetalt over 5 år). Hvilken rentesats du vil få avgjør banken etter at de har kredittsjekket deg. Hver søker blir sjekket, og renten deretter satt individuelt. Kommer du godt ut på en slik sjekk vil du oppleve at renten kan bli lavere enn i eksemplet vårt.