Komplett Bank
Komplett Bank

Å til enhver tid ha penger på konto kan høres ut som kun en drøm. Vel – Nå er det faktisk ikke det, og har du fra tidligere et kredittkort kjenner du til hvordan dette lånet fungerer. Kredittlån (fleksibelt lån) fra Komplett gir deg muligheten til å ha penger til enhver tid.

Fleksibelt forbrukslån

Denne låneformen er det til nå enkelte banker som kan tilby, og en av dem er Komplett Bank. Lånet fungerer omtrent på samme måte som et kredittkort. Du får en viss sum i lån, og kan benytte så mye du vil av denne. Det du har brukt av lånet betaler du når du har muligheten. Det regnes renter hver måned, så på lik linje med et kredittkort blir det kostbart om du ikke betaler. Den store forskjellen på denne formen for lån, kontra andre forbrukslån, er at renten løper kun på beløpet du har brukt. La oss si du har fått tilsagn om lån på kr 100 000, men kun benyttet kr 20 000 av disse. Da betaler du renter for kr 20 000, og ikke hele lånebeløpet.

Kredittlån fra Komplett Bank

Dette er et usikret forbrukslån, men som tidligere nevnt, med annen nedbetalingsform. Komplett Bank kan tilby opptil kr 400 000 i denne formen for lån, men du er ikke sikret at du får helt opp til maksimalsummen. Banken setter ned maksimalsummen, om du kommer dårlig ut på kredittsjekken. Det vil også være kredittsjekken som bestemmer hvilken rente du blir tilbudt. Eksempelvis kan det nevnes at et lån på kr 65 000 vil gi en effektiv eksempelrente 16,90%. I denne rentesatsen er etableringsgebyr på kr 640, samt termingebyr på kr 35 inkludert.