Forbrukslån
Forbrukslån

Det er mange forskjellige finansagenter å velge mellom, men du ser fort hvilken som kan passe for deg. Da du alltid skal sammenligne forskjellige lånetilbud, vil en søknad til en finansagent spare deg for mye «styr». Når du har sendt søknaden om forbrukslån er det bare for deg å vente på tilbudene.

En finansagent

Finansagenter tilbyr en rekke forskjellige lån, men du kan kanskje ikke oppnå samme tilbud fra alle. Finansagentene samarbeider med forskjellige banker om å tilby deg forbrukslån. Finansagentene har et samarbeid med banker som kan tilby noenlunde like forbrukslån. Det vil være omtrent like betingelser for å få lånet innvilget, og rentesatsene vil være rimelig like. Finansagenten er gratis å benytte for deg, da de mottar betaling fra bankene. Når du har sendt inn en søknad er det finansagenten som videresender denne til de forskjellige bankene de samarbeider med. Til tross for at finansagenter oppgir renteeksempler er det hver enkelt bank som setter renten. Det gjør de etter at du har blitt kredittsjekket. Derfor kan man oppleve at rentesatsene avviker fra finansagentens renteeksempler.

Eksempler på finansagenter

Det finnes mange finansagenter, som vi allerede har nevnt tidligere. Her hos oss vil du finne de vi setter vår lit til, og som vi oppfatter som seriøse aktører. Samtidig er dette agenter som kan tilby deg forskjellige lånesummer og vilkår. Lendo er en av disse agentene, og her finner du lån fra kr 5 000 og opptil kr 500 000. Det er flere agenter som kan tilby forbrukslån opptil kr 500 000. Her kan nevnes blant annet Tjenestetorget, som i tillegg kan tilby deg flere andre tjenester. Zmarta er en av nykommerne her hos oss, og her finner du lån mellom kr 1 000 og kr 500 000.