Forbrukslån
Forbrukslån

Enten man låner penger via et studielån, boliglån, forbrukslån eller et kredittkort, så må man tilbakebetale det lånte beløpet pluss renter. Banken skal tross alt tjene penger på de tjenestene de tilbyr – naturligvis. Men mange spør oss om det finnes noe slikt som et rentefritt lån, noe vi nå skal svare på.

Hadde det bare eksistert…

Men det gjør nok ikke det. Et rentefritt forbrukslån – eller et rentefritt lån for den saks skyld – eksisterer nok bare i en perfekt verden, eller dersom man har muligheten til å låne hos venner eller familie. For du vil ikke finne noen banker som tilbyr noe slikt.

Det nærmeste man kommer et rentefritt forbrukslån, er et kredittkort. Da får man nemlig en rentefri nedbetalingsperiode som strekker seg opp mot to måneder på de beste kortene. Følgelig er det et godt alternativ til deg som behøver en kortere betalingsutsettelse uten ekstra kostnad.

Lånet kan være avdragsfritt

For det som trenger et forbrukslån, men som ikke har muligheten til å betale ned de helt store summene, så kan du søke om avdragsfrihet på lånet. Enklest gjør du vet å ta opp et lån hos Komplett Bank, der du til enhver tid og ved hver termin selv bestemmer hvor mye du vil betale ned på lånet.

Følgelig er det et avdragsfritt forbrukslån med stor betalingsfrihet.