Forbrukslån
Forbrukslån

Vi har allerede avklart at det ikke finnes noe slikt som et rentefritt lån, men finnes det da noen gebyrfrie forbrukslån? At en tjeneste er gebyrfri er helt vanlig i kredittbransjen, men langt fra like vanlig i lånebransjen. Allikevel er det noen aktører som skiller seg ut med skikkelig gode tilbud.

Gebyrfritt fra Santander

De fleste banker krever et etableringsgebyr på mellom kr 500 og kr 1000 når du skal ta opp et forbrukslån, og noen skal dessuten ha en prosentvis andel av lånesummen i gebyr. I tillegg skal banken ha et gebyr for hver eneste innbetaling (termingebyr), gjerne hver eneste måned. Men Santander er en av få banker i Norge som tilbyr et gebyrfritt forbrukslån. Så lenge du søker om en lånesum på under kr 70 000, så slipper du å betale noen gebyrer som helst. Det vil si at det er gratis å ta lånet, samtidig som du ikke må betale en eneste krone ved hver termin!

Lån som er nesten gebyrfrie

Også den norske storbanken GE Money Bank har et godt tilbud til deg som vil ha et billig forbrukslån. Her betaler du nemlig kr 0 i etablering – altså helt gratis – samtidig som du kan søke om å låne inntil hele kr 350 000. Dette forbrukslånet har dog et noe høyt termingebyr på kr 45, så om du synes det er verdt å slippe unna etableringsgebyret får bli en vurderingssak.