Forbrukslån
Forbrukslån

Billige forbrukslån er ikke hverdagslig, og de fleste som søker om et slikt lån må regne med å betale ganske mange kroner i renter og gebyrer. Men det finnes alltid noen triks og tips man kan følge for å få et billig lån som mulig, og vi skal nå se nærmere på hva dette innebærer.

Søk sammen med noen

Det beste tipset for å få et billig forbrukslån er å søke sammen med noen. Det sier seg selv at banken tar en mindre risiko dersom man er to som skal behandle lånet fremfor en. Flere inntekter er lik mer penger, og følgelig vil du få en bedre rente enn dersom du søker alene!

Men hvem skal du søke sammen med? Det behøver nødvendigvis ikke være samboer eller kjæreste, for det er fullt mulig å søke om et forbrukslån sammen med en kamerat eller et annet familiemedlem. Husk bare at begge da blir holdt ansvarlige for lånet.

Søke gjennom en låneformidler

Hvis man ikke vet hvem som tilbyr det billigste lånet, hvordan skal man da få det? For å få et billig forbrukslån er man derfor nødt til å sammenligne tilbyderne. Søker man om et lån gjennom en låneformidler så gjør selskapet denne jobben for deg.

Derfor anbefaler vi egentlig alle som skal søke forbrukslån å gjøre det gjennom en låneformidler. Du vil spare både tid og penger og øker samtidig sjansen for innvilget søknad.