Forbrukslån
Forbrukslån

For å kunne kåre Norges beste lån (forbrukslån) må vi først og fremst se på betingelsene lånet gir deg som kunde. I bunn og grunn er man jo opptatt av å spare mest mulig penger, så derfor er hovedkriteriet at lånet har lave kostnader knyttet til seg.

Billig = bra

Den effektive renten er den som avgjør hvor mye du betaler for et forbrukslån. For Norges beste forbrukslån er den på 14% eller maksimalt 15%. Det er denne prosentandelen som avgjør hvor mye du betaler ekstra for lånet ditt når det er ferdig nedbetalt, og da er også gebyrer som termin- og etableringsgebyr inkludert. Ved en forskjell på 5%, som ofte skiller det beste og det dårligste lånet, vil du kunne spare flere titusener av kroner iløpet av låneperioden.

Enkel tilgang

Norges beste forbrukslån er også enkelt å søke om, enkelt å få og tilgjengelig for de fleste. Her legger man vekt på kriteriene som er satt for å få lånet. Aldersgrensen bør for eksempel være lav, og inntektsgrensen bør ikke være mer enn 100 000 kroner. Først da blir lånet tilgjengelig for alle, og for din egen sikkerhet er det sikkert greit at banken stiller krav til at du ikke har noen aktive inkassosaker mot deg.