Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ingen enkel sak å kåre Norges beste forbrukslån. Det er mange faktorer som spiller inn når man ser på hva som gjør et lån bra, og de færreste oppfyller alle. Allikevel, vi har klart å finne frem et svært populært lån som skiller seg ut fra konkurrentene.

Best i test – yA Bank

Og det er kanskje ikke uten grunn til at lånet fra yA Bank er blant de mest populære i vårt langstrakte land. Her kan du søke om et lån på opp mot kr 360 000, noe som er blant markedets høyeste lån, og du kan betale ned hele lånet over 12 år. Den effektive renten på 16,56% er også med på å gjøre dette lånet til Norges beste forbrukslån.

Lånet fra yA Bank har et fast etableringsgebyr på kr 900 – perfekt for den som skal låne mye. Du betaler kun kr 30 hver termin. Lånet har et krav om at du er fylt 23 år og tjener minimum kr 200 000 i året, noe som er helt greit for et lån av dette kaliberet.

Et eksempel på et forbrukslån på kr 65 000 hos yA Bank, som betales ned over fem år, gjør at totalkostnaden blir kr 93 635 og du betaler kun kr 5727 i året i kostnader.