Forbrukslån
Forbrukslån

Når man tar opp et forbrukslån på et høyt beløp sitter man kanskje ikke å vurderer at man ikke kan betale det på grunn av sykdom. Det kan i enkelte tilfeller være gunstig å se litt frem i tid om lånet er over lang tid. Ingen har garantier for hva som skjer i fremtiden, og et forbrukslån blir en skikkelig økonomisk knipe om man ikke klarer betale.

GE Money Banks forsikring

Her har man et bredt spekter av valgmuligheter. Låneforsikringen kommer i varianter fra de helt enkle til de mer omfattende. Den enkleste dekker kun kritisk sykdom og dødsfall. De mer vidt dekkende har også dekning for flere situasjoner. Skulle man for eksempel bli arbeidsledig vil den største forsikringen sørge for kr 2 500 i ekstra utbetaling pr måned i et år. Blir man kritisk syk slettes restgjeld på forbrukslån opp til kr 300 000. Pris på låneforsikringen fra GE Money Bank settes utfra en viss prosent av lånesum. Disse prosentsatsene er mellom 505% og 8,18%.

Forsikringen til OPP Finans

Forsikringen fra OPP Finans kommer i to alternativer. En som dekker det mest grunnleggende, som kritisk sykdom og dødsfall, og en som inkluderer bl.a. arbeidsløshet. Er man uheldig vil den mest omfattende forsikringen dekke ditt forbrukslån med opptil kr 13 000 pr måned i et helt år. Behovene kan variere, men vi anbefaler deg å sjekke ut begge før du bestemmer deg. Prisen på forsikringen settes også hos denne banken etter en prosentsats sett opp mot lånesum. Prosentsatsene ligger fra 1,95% til 9,95%. Ja det vil gjøre terminbeløpet ditt høyere totalt, men er uhellet ute er det verdt det.