Forbrukslån
Forbrukslån

Det finnes dusinvis av aktører i Norge som tilbyr forbrukslån av ymse slag, både vanlige lån uten sikkerhet på mellom kr 5 000 og kr 400 000, samt mindre mikrolån og SMS-lån hvor lånegrensen er på mellom kr 1 000 og kr 5 000. Uansett, om du trenger å låne penger, så er kanskje dette noe for deg, men du bør absolutt være klar over at kostnadene kan være høye (renter, gebyrer osv.) ved denne denne typen låneopptak. Det er heller ikke alle som kan få slike lån, spesielt om du ikke har fast inntekt/jobb (les mer om dette på denne nettsiden), mye gjeld eller dårlig personlig økonomi generelt!

Anbefalte forbrukslån i Norge

Som allerede nevnt, så finnes det en del aktører som tilbyr forbrukslån i Norge, og det er stor forskjell vedrørende hvilke betingelser som tilbys. Blant våre favoritter er yA Bank, Santander, Bank Norwegian, OPP Finans, Telefinans m.fl., disse gir deg relativt lav rente, samt lave gebyrer. For eksempel, så er den vanligste utlånsrenten (effektiv) til yA Bank på 16,56% ved et låneopptak på kr 65 000 nedbetalt over 5 år. Uansett, renten settes individuelt etter at banken har foretatt en kredittsjekk av deg, samt en vurdering av din søknad, så dette er noe som varierer voldsomt fra kunde til kunde.

Om du er på utkikk etter et forbrukslån, så kan det være smart å benytte seg av såkalte finansagenter/låneformidlere. Dette er nemlig selskaper som samarbeider med en rekke banker, og de kan ofte tilby deg gode betingelser på ditt lån! Og det beste er at du kun trenger å sende inn én søknad for å få flere tilbud, etterpå velger du selvfølgelig kun det lånet med de beste betingelsene! Uansett, disse tjenestene er 100% kostnadsfrie og uforpliktende! Om du vurderer dette, så er Axo Finans og Centum Finans noen gode alternativer!