Forbrukslån
Forbrukslån

Et opptak av lån betyr litt mer enn kun å betale lånet tilbake. Det er en del andre faktorer en må se på, ting som renter og gebyrer. Generelt er vi flinke til å sjekke rentene, men det er ikke alltid vi husker sjekke hvilke gebyrer som påløper et forbrukslån uten sikkerhet. Det er etableringsgebyrer og månedlige gebyrer, og selv om de kan virke billige blir det fort en del penger til sammen. Den gode nyheten er at ikke alle har gebyrer, eller gebyrene er lave.

Santander Consumer Bank

Dette er en av de store aktørene innenfor lån, ikke bare i Norge også internasjonalt. Santander er et av verdens største finanskonsern, og det er kanskje derfor de også kan ha såpass godt tilbud på forbrukslån. De tilbyr lån i alle varianter og størrelser, nærmere betingelser kan du også sjekke her på siden. Når det gjelder gebyrer er det penger å spare. Santander tilbyr faktisk lån uten gebyrer, og det gjelder både etableringsgebyrer og månedlige gebyrer. Det vil med andre ord si at du kan ta lånet her og kun fokusere på rentesatsen, som for øvrig er på 9,4% og oppover, avhengig av kredittvurderingen.

GE Money Bank

Allerede i 1946 startet denne banken opp i Norge. I dag er de en av landets største tilbydere på forbrukslån og andre kreditter. De har et bredt tilbud både på lån og kreditt, så her er mulighetene mange. GE Money Bank har til dels lave gebyrer. Det månedlige gebyret er på kr 45, og det er ikke ille, men selvfølgelig om lånet ditt betales over mange år blir det noen kroner totalt. Den gode nyheten er at allerede ved inngåelse av lånet har du spart litt. Det er kr 0 i etableringsgebyr. Utgangsrenten, altså nominell rente, er på 7,9%. Vær oppmerksom på at renten vil variere fra lån til lån.