Forbrukslån
Forbrukslån

For de som er på utkikk etter en bank med særdeles gode betingelser er Santander det riktige stedet å lete. Forbrukslånet banken tilbyr har en av landets laveste effektive renter i skrivende stund, med 16,7%, og dette skyldes at du ikke trenger å betale gebyr for verken etableringen eller terminene. I tillegg har du økt økonomisk fleksibilitet ved at du kan låne inntil kr 350 000, samt at Santander ikke tar sikkerhet i noen av de personlige eiendelene dine. Dette betyr at du slipper å stille noen pant i bolig, bil eller hytte dersom du ønsker å låne penger fra Santander.

Fordeler med Santander forbrukslån

Ettersom Santander har fjernet gebyrene på etablering av lånet og terminene vil det være mye lavere effektiv rente på lånet. Dette gjelder på alle forbrukslån inntil kr 70 000. En annen grunn til å velge lån fra Santander er den gode oversikten du får. Santander er kjent for å ha en lettfattelig og enkel brukertilgang i nettbanken som gir deg full oversikt over hva du skylder og hva som er betalt tilbake. Har du tatt opp et forbrukslån vil det være enkelt å betjene dette i nettbanken til enhver tid. Husk også at dersom du har en solid privatøkonomi så vil dette gi deg lavere renter hos Santander.

Hva gjør Santander forbrukslån unikt?

Santander har i praksis to forskjellige typer forbrukslån, hvor det ene kalles privatlån. Forskjellen ligger i betingelsene hvor du får lenger tilbakebetalingstid og lavere månedlig rente dersom du velger privatlånet. I tillegg har Santander en unik ordning som gjør at du slipper å betale renteavgifter dersom du holder pengene du har lånt i banken for en viss periode. I tillegg lar Santander deg signere lånedokumentene med BankID og dette gjør at du vil få pengene raskt på konto.